اپلیکیشن و برنامه های اندروید

معرفی و نقد اپلیکیشن ها و برنامه های اندروید

اپلیکیشن و برنامه های اندروید

معرفی و نقد اپلیکیشن ها و برنامه های اندروید

روش مدیریت و کاهش مصرف دیتا در دستگاههای اندروید

در دنیای امروز که اکثر کارها با کمک اینترنت انجام میشود و هزینه های اینترنت جزء جدانشدنی از زندگی ما شده اند، بهتر است با روشهای کنترل و مدیریت دانلود ها آشنا شده و در مصرف دیتای خود بیشتر دقت نماییم زیرا برخی از برنامه ها بصورت پنهان اینترنت را مصرف میکنند و نا خواسته مجبور به پرداخت قبضهای مربوط به آن خواهیم شد. در این مقاله سعی برآن شده که تا حد امکان راههای مدیریت و کاهش مصرف دیتای سیمکارت را بررسی نماییم که امیدواریم در ادامه ی مطلب همراه ما باشید…

  

مدیریت مصرف دیتا در اندروید و برنامه اندروید :

1

اولین قدم برای مدیریت مصرف دیتا رفتن به تنظیمات دستگاه وسپس انتخاب گزینه ی Data Usage است.

در این قسمت شما نمودار مصرف دیتای خود را مشاهده می نمایید، و میتوانید با جابجا کردن نوار قرمز رنگ برای حجم مصرفی خود سقف تعیین نمایید تا هرگاه به حد معینی دیتا مصرف کردید بصورت خودکار اتصال شما به اینترنت قطع شود و بیش از آن اجازه ی مصرف نداشته باشید.

دو نوار روی نمودار وجود دارند که یکی مربوط به تعیین وضعیت هشدار است و دیگری مربوط به قطع اتصال به اینترنت است. اگر مصرف دیتای شما در ماه چیزی در حدود ۳ گیگابایت است،میتوانید نوار warning را روی ۲٫۵ گیگابایت قراردهید، و نوار limit را روی ۲٫۸ گیگابایت تنظیم کنید تا قبل از رسیدن به حجم ۳G به شما هشدار داده شود و اتصال قطع گردد.برای مشاهده ی مصرف دیتایی که از طریق وایفا مصرف کرده اید از همین صفحه روی گزینه ی وایفا ضربه بزنید.

همچنین با پیمایش به سمت پایین صفحه میتوانید لیستی از برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند را به همراه مقدار مصرف دیتا مشاهده کنید و برنامه های پرمصرف را شناسایی نمایید، مثلا متوجه شوید که در این ماه به چه میزان اینترنت صرف جستجوی شما در صندوق پستی (ایمیل) شده است.

 برخی از برنامه ها حتی در صورتیکه اجرا نشوند اما در پس زمینه در حال فعالیت هستند،مانند حساب جیمیل که گرچه بصورت مستقیم با آن سروکار نداریم اما بطور نامحسوس در پس زمینه فعالیت میکند.پس روی نام هر برنامه تپ کنید تا متوجه مقدار حجم مصرفی بصورت پنهان توسط آن برنامه شوید و با پیمایش به سمت پایین تیک گزینه ی Restrict background data را برای آن برنامه قراردهید.

برای اینکه بطور کلی هیچ برنامه ای نتواند در پشت زمینه اجرا شود میتوانید از مسیر Settings > Data usage وارد شده و روی سه نقطه ی بالای صفحه تپ کنید و سپس گزینه ی Restrict background data را انتخاب نمایید.

استفاده از حالت Data save مرورگر :

2

روشن کردن حالت فشرده ساز گوگل کروم ، بطوریکه میتواند اکثر صفحات را با حجم کمترو به صورت فشرده تر بارگذاری نماید،اگر علاقمند به جستجوهای اینترنتی هستید از تنظیمات این مرورگر وارد شده و گزینه ی Data saver را در حالت Off قرار دهید.

مصرف دیتا در مسنجرهای محبوب :

مدیریت در حجم مصرفی توسط برنامه های پر طرفدار مانند اینستاگرام و تلگرام طلایی نیز میتواند سهم بسزایی در کاهش حجم مصرفی شما داشته باشد:

3

مثلا در اینستاگرام میتوانید وارد تنظیمات برنامه شده و Cellular Data Use شده و سپس Use Less Dataرا انتخاب نمایید.

برای جلوگیری از دانلود اتوماتیک اطلاعات در فیسبوک زمانی که از دیتای سیمکارت استفاده میکنید، از تنظیمات زیر پیروی نمایید.

برای جلوگیری از دانلود اتوماتیک اطلاعات در اسنپ چت (Snap chat) زمانی که از دیتای سیمکارت استفاده میکنید، از صفحه نمایش اصلی، به سمت پایین پیمایش نموده و سپس روی نماد چرخ دنده در سمت راست  تپ کنید و از زیر شاخه ی Additional Services گزینه ی Manage (مدیریت) را انتخاب نموده و مطمئن شوید که حالت Travel Mode فعال است.

برای مشاهده ی توضیحات تصویری درباره ی جلوگیری از دانلود خودکار اطلاعات در تلگرام  ” از این صفحه ” دیدن نمایید.


به روزرسانی برنامه ها از طریق WIFI :

بهتر است به روزرسانی برنامه ها را با کمک وایفا که معمولا سرعت بالاتر وحجم نامحدود دارند انجام دهید و بروزرسانی از طریق دیتای گوشی را متوقف نمایید:

4

ابتدا وارد Play Store شده و از منوی سمت چپ وارد Settings شوید.

حال گزینه ی Auto-update apps را انتخاب کرده و آنرا روی حالت over Wi-Fi only قرار دهید.

استفاده از حالت آفلاین گوگل مپ :

اگر شما برای یافتن مکانهای جدید و گردش در سطح شهر از نقشه های گوگل مپ استفاده میکنید پس بهتر است به جای هر بار دانلود کردن نقشه ها از حالت آفلاین برنامه استفاده کرده و اینگونه در مصرف خود صرفه جویی نمایید،برای اینکار کافیست در حالیکه به Wi-Fi متصل هستید نقشه های مورد نیاز را دانلود کنید.

ابتدا روی گزینه ی تعیین شده بزنید.

 با تپ کردن نوار جستجو در بالای صفحه مناطقی که امکان دانلود آفلاین را دارند را بیابید و آنها را برای استفاده در آینده ذخیره نمایید.

منبع : اندرویدسیتی







نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.